Nya delar och hemmabygge

Bakhjulet gick som sagt sönder igår i slutet av mitt distanspass, vilket ej går att rädda. När jag väl beställde ett nytt bakhjul passade jag på att ta ett hjulset istället, nytt fram och bakhjul blev det (Mavic, Crossride UB hjulset). Lyckades dock ”slinka” ner ett par IS-däck också eftersom att vintern börjar komma.

Dagens mekande:

Lite meckande

PROJEKT

Jag har alltid tänkt att skaffa mig en enklare vintercykel som jag inte behöver vara så rädd om. Kanske inte världens roligaste att köra runt med en ny- och dyr cykel som slits av allt skit som framförallt hösten drar med sig – vilket jag gjorde förra vintern. Efter att jag sålde iväg förra årets tävlingscykel så rustade jag upp min gamla pendlar-till-jobbet-skolan-stan mountain bike. Den fick sig en helt ny färg, vajrar, däck, styre, handtag m.m. och inom en vecka nya fälgar:

Så här såg den ut först:

Originalfärgunnamed (3)  

Slutresultatet av vintercykeln:

unnamed (4)Blev helt okej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s