Vilodag och fullt upp

Bra tajming på min vilodag idag pga. skola, jobb och plugg inför morgondagens tentamen. Sitter i skrivande stund och läser om avtalsrätt och licenser (har läst om roligare saker).

Bortsett från ”allvaret” har jag funderat mycket kring testcyklar inomhus. De senaste åren har jag suttit på min landsvägscykel som jag kopplat till en trainer. Tycker att den låter väldigt mycket, vilket inte är optimalt för mina grannar (bor i lägenhet). DÄRFÖR slänger jag ut en fråga till er: låter en Monark-testcykel mycket gentemot en trainer? Samt vilken tycker ni fungerar bra på ovanstående punkter? Bör förtydligas att jag vill ha en inomhuscykel istället för en trainer. Har tänkt börja lägga in 4×4 min intervaller nästa månad på träningsschemat. Hade varit så sjukt skönt att kunna avverka de intervallerna på en tystlåten inomhuscykel. 

Exempel på en Monark inomhuscykel:

Bild

 

 

I övrigt drar veckans träning igång imorgon. Springer alltid efter min specialbana varje tisdag som jag ”snickrat” ihop under de senaste 2 månaderna. Den går enbart efter stigar med inslag av rötter, stenar, myr och små-branta-backar och tar ungefär 1.15 h. Tycker personligen att den träningsformen med lite mjukare underlag när det gäller löpning fungerar bäst för en cyklist. Lederna samt balansen förbättrats markant.

Ska bli skönt att springa ett varv på min bana imorgon efter tentan:

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s