Morgonträning och årets film

Avverkade dagens träningspass tidigt denna morgon. Tanken var först att träna efter min tenta som slutade k 15.00. Jag valde att träna innan provet istället eftersom att jag upplever att min kropp blir betydligt piggare och fräschare samt att tankeverksamheten kommer igång till det bättre.

Min special-stigbana brukar ta kring 1 h & 15 min, men idag sprang jag in på 58 min i relativt lugnt tempo. Intervallerna varje torsdag i slalombacken i Hemlingby börjar verkligen ge resultat nu vilket jag även känner under cyklingen, KUL 🙂 Avslutade springpasset med mina ryggövningar som skall stärka min ländrygg. En skada som jag dragit på mig under alla år i skidspåret. Känner dock en klar förbättring efter att ha kört dessa ryggövningar varannan dag sedan träningssäsongen påbörjades den 7-oktober.

unnamed

Detta måste vara ett av årets häftigaste klipp för cykelintresserade m.m.: 

Annonser

One thought on “Morgonträning och årets film

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s