Sponsor och träning

En helt fantastisk dag!

Träffade Fredrik Söderlund som driver/delägare Team Sportia i Gävle och Uppsala denna morgon. Vi har kommit överens om ett samarbete som gynnar oss båda. Team Sportia kommer att ge mig en ovärderlig hjälp i min satsning vilket underlättar en hel del(!) Fredrik berättade även att Team Sportia i Gävle kommer att erbjuda cykelturer på landsväg eller MTB i skogen mot våren, där jag mer än gärna kommer att hjälpa till. De har kört detta upplägg i Uppsala där antalet brukar vara kring 200 cyklister!! Detta är ett guldläge för de som är intresserade av att testa cykla på en landsvägscykel eller en mountain bike. Har man frågor om bl.a. vilken växel som är optimalt under en cykeltur, eller vilka justeringar på en cykel som passar en bäst,  eller hur det känns att ligga bakom en annan cyklist m.m. så häng på. Mer info om det kommer senare 🙂

TEAM SPORTIA GÄVLE:

Bild

Träning

Körde ett cykelpass utomhus idag i det sköna vädret. Backintervaller 5×2 min. Andra passet ikväll blir ett hårt styrkepass med benböj/skivstång och avslutningsvis träningsmattan i form av bålträning m.m.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s