Backintervaller och helg!

Körde mina torsdags intervaller igår i Hemlingbys slalombacke. 10 gånger upp till toppen i max tempo är huvudkravet. De övriga gångerna har gått RIKTIGT bra. Men igår fick jag verkligen känna på hur smärta känns utan dess like. Trodde jag skulle dö efter de första två, förstod ingenting. Spykänsla under 1.30 h i sträck. Men tjurig som jag är så tog jag mig igenom alla intervaller med nöd och näppe. Men dum som man är så njuter man ändå av det!?

image

Lördag och söndag innebär distans(!) Därför har jag precis tryckt en pizza från Brynäs Grillen för att bunkra upp.

Trevlig helg 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s