Distans i all ära

Vart inte direkt 100% pepp på att fara ut på dagens distanspass, mest sliten efter veckan träning. Men när jag väl (som vanligt) sätter mig på cykeln så är det sjukt roligt. Tanken var lite över 4 h, men jag hade lite bråttom så det blev lite över 3 h. La in fartlek under passet så jag är lagomt mör i benen nu. Passade på att cykla efter havet eftersom att vädret var så sjukt fint idag.

unnamed (1)

Cyklade även förbi en tome (??) ”mitt ute i ingenstans”. Dock trevligt med julkänslan som uppenbarade sig – tack för den 🙂

unnamed (2)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s