Bantning av vintercykel m.m.

Idag fick jag hem mina nya fälgar, pedaler samt IS-däck – ”rena rama jul afton för min del”. Fälgarna gör att att cykeln delvis blir lättare med framförallt så tål de betydligt hårdare ”smällar” än de som satt på först. Så nu är jag redo för vinterns distanspass 🙂

Image

Ett klipp om tips på styrkeövningar för cyklister som jag ska börja köra nästa vecka:

* Styrka med Andri Frischknecht (tryck här för film)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s