Insnöad

Det har kommit bra mycket med snö i Gävle och alla är glada utom jag. Vill ha en snöfattig vinter så att det går att cykla i skogarna, men man kan inte få allt här i världen 🙂 

Bild

Ska snart iväg och jobba och detta kan nog vara en av de gångerna jag är tvungen att ta bussen istället för cykeln. Har bott i Gävle i snart 3.5 år och inser till min ”stora” förvåning att jag inte har världens bästa koll på busstidstabellen – men jag skall nog komma fram. Fortfarande förkyld så det närmaste jag kommer i ”cykelväg” är att pyssla om Singelspeeden med ett stycke styrlinda.

Bild

Jag tänker även kanske svänga förbi Gävle CA träningslokal efter jobbet om nu inte snön vräker ner (!?) Har aldrig vetat om att de har en sådan lokal. Det ska tydligen finnas inomhuscyklar vilket skulle underlätta väldigt mycket för min del. Tror att grannarna mina är relativt less på att höra träningscykeln låta och vibrera likt ett jetplan. Skönt att istället kunna dra av några fyror i en enkom träningslokal. Tanken är att köra där en gång i veckan bara förkylningen släpper så småningom. Häng gärna på om ni vill någon kväll?

Trevlig helg 🙂

Annonser

2 thoughts on “Insnöad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s