Back on track!

Äntligen frisk och ingen kunde vara gladare än jag. Ska bli skönt att komma igång igen med träningen och motivationen är ett snäpp bättre efter sjukan. Tänkte köra en springtur imorgon efter jobbet och avsluta med benböj för att få igång benen inför helgens cykelsvängar. Sitter även och snickrar ihop ett träningsschema under mitt ”jullov” hemma i Norrbotten hos mor och far. Kommer vara ledig i cirka 2 veckor (känns bra länge). Det gäller att ta vara på en sådan lång ledighet och fylla den med träning. Tanken är att köra ett träningsläger under den tiden eftersom att möjligheter till träning är STOR hos dem. Jag kan åka obegränsat med skidor direkt från gården (de bor på landet). Plus att de har 2 stycken inomhuscyklar samt ett styrkerum. Planen är att köra mycket skidor framförallt den fria stilen eftersom att jag anser den vara snäppet bättre än den klassiska stilen om man har i åtanke att tävla inom cykling – du använder benen mer i skate. En blandning mellan 4×4 min intervaller på inomhuscykeln samt många skidpass m.m. finslipas in på mitt träningsschema ikväll.

En bild på när jag sist var hem och tränade. Dock på tempocykeln.. TRÖTTBild:

Ni bara måste kolla in denna film, They´re are back:

Annonser

2 thoughts on “Back on track!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s