SLASK

Morgonens cykeltur till jobbet kändes som en grisig cykeltävling i all ära. Inte var det lättare på en kärringcykel med smalt styre med en bredd på cirka 40 cm och smala landsvägs-liknande-däck. Tog dock det hela som ett ypperligt tillfälle till att finjustera tekniken vilket verkligen behövs, det fungerar inte bara enbart att träna kondition.

Efter jobbet drog jag ut på en springrunda runt omkring centrum av Gävle. Mötte många krigare på sina cyklar på väg hem från jobbet, insåg samtidigt att det är var lättare samt snabbare att springa då jag ”swishade” förbi en hel del på cykeln. Kände en stor skillnad på att springa på hårt underlag gentemot de övriga passen där jag enbart sprungit i skogen på mjukt underlag. Lederna och ljumskarna är inte alltför fräscha nu.

Kolla in Högbo MTB sprintbana. Hoppas den banan samt sprintdisciplinen (samma som på längdskidor-sprint) kommer att ingå som en del av Gästrikecupen:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s