Kalhygge

Eftersom att snön nästintill försvunnit passade jag på att springa i 2 h efter min stigbana i skogen. Det mjuka underlaget behandlade kroppens leder betydligt skonsammare idag gentemot gårdagens stadsrunda på asfalten. Efter 2 km på stigarna fick jag en chock då jag såg att en skogstraktor hade skövlat bort större delen av min bana kring Sätra-skogarna. 3 km helt underbara stigar samt natur borta där jag bla brukar köra MTB på återstår nu bara ett kalhygge.  Förjävligt helt enkelt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s