Viktig helg

Lördag

Den lilla snön som kommit har nästintill smält bort så jag testade att avverka ett av helgens distanspass i skogen på de fina stigarna i Gävle kring Bönanområdet. Kanske inte det ultimata att ta an dessa stigar på min vintercykel, men klart det går om man bara vill. Vissa partier där det var öppet låg det snö, och det var helt brutalt vad tungt det gick där, kändes som att cykla i en myr (extra bra träning dock). Fick lite över 3 h effektiv tid bland stenar och rötter vilket resulterade till en trött Mattias (!) Kunde inte drömma om att kunna få cykla i skogen på detta sätt så sent som 14 dec – viktigt för min teknikträning som behöver förbättras 🙂

unnamed

Söndag

Trött och relativt sliten sedan gårdagens krigande i skogarna. Klev upp strax efter kl 08 och kollade ut genom fönstret: inget regn och 2 plus. Hoppade på cykeln för att möta upp en som heter Johan. Efter cirka 5 min började det att regna men det var bara att fortsätta. Var i princip helblöt innan jag var framme vid vår samlingsplats. Vi körde började att ta några småvägar ut till Skidstavallen och hann köra ett varv på deras bana. Det var blött och slask efter banan så vi beslöt oss för att cykla vidare för att kolla in lite grusvägar. Vi hann inte köra så långt innan Johan fick den briljanta idén att vi istället skulle fara hem till han och klämma av några intervaller på hans inomhuscykel. 4 st 2 min intervaller blev det och vi båda blev helt slut!! Ett ruskigt bra pass med andra ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s