Händelserika dagar

Min mor och far kom till mig under söndagskvällen. De har bilat från Boden vilket resulterar till nästan 90 mil. Anledningen till detta finbesök är att jag nämligen tog lärarexamen igår den 17 dec, underbart (!) Det har varit hektiska dagar när de varit här men jag har hunnit avverka mina 2 träningspass innan ”träningslägret” börjar under mitt jullov i Norrbotten. Planen var att hålla igen efter lördagens och söndagens urladdning så att jag orkar dessa 2-3 hårda veckor 🙂

Underbart gäng på examen (jag till vänster):

DSC_0546

 

Tisdag

Sprang min klassiska runda efter stigarna med min mamma igår innan examen. Skogsbolaget har avverkat ännu mer i skogen vilket har gjort banan riktigt dålig.. dags att leta en ny.. tråkigt. Några fina stigar finns kvar (än så länge) och tiden blev kring 1.30 h. Som jag nämnt tidigare så är skogslöpning ur ett eget perspektiv så mycket bättre än asfalt för stela leder som man får av mycket cykling, denna sorts träningsmetod efter myrar, mossa, rötter m.m. ger ökad stabilitet i muskulaturen vilket underlättar framförallt för MTB – känner en stor skillnad på den fronten.

DSC_0539DSC_0538

 

Onsdag

Sitter just nu i bilen i skrivande stund och njuter av go väder. Det blev en tidig morgon för att hinna packa m.m. innan avfärd. Jag hann t om dra av ett styrkepass. Jag gillar dock inte att köra benböj tidigt på morgonen eftersom att kroppen och lederna inte kommit igång. Ett tips är att köra benböj under dagen eller mot kvällen då kroppens egna smörjmedel börjar produceras. Försökte värma upp benen så gott som möjligt så att inte några onödiga skador uppstod. Avslutade med lite mage, rygg och ännu mer ben. Börjar få lite ont om tyngder på skivstången så jag fick improvisera med 4 st 1.5 liter Colaflaskor 🙂

DSC_0550 DSC_0548

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s