Vinterland

Lämnade Gävle i ett liknande vårväder för att möta upp ett kyligt vinterland i Boden. Mycket med snö och en temperatur på cirka -7 grader (härligt). Idag har även mitt så kallade träningsläger dragit igång med 1.30 h skidor i den fria stilen, andra passet blir efter middagen. Körde skate med min lillebror på helt underbara vägar med ett TUNT lager av puder. Vi skidade även efter en sjö där det så klart blev de klassiska tävlingarna mot varandra (bröder). Jag vann 60 meter stak, men förlorade i skating där brorsan var i en klass för sig. Har inte samma explosivitet som förut. Kan dock bero på att jag ”bantat” bort 7-8 kg muskelmassa som skall passa cyklingen bättre 🙂

unnamed

Snart är det dags för att dra igång andra passet. Jag bytte ut pedalerna som satt på inomhuscykeln till MTB-pedaler samt bytte ut sadeln till en bättre. Dessutom fick jag göra en egen fästanordning för min Garmin dator med ett stycke gummiband då jag glömde fästet i Gävle. Det blir att köra 4×4 min intervaller vilket kommer att innebära smärta – like it 🙂

unnamed (1)

Annonser

2 thoughts on “Vinterland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s