Annorlunda styrkepass

Skrev i ett föregående inlägg att jag skulle testa att byta ut mitt styrkepass till något helt annat. Fick inspiration från en MTB-cyklist som heter Andri Frischknecht för Scott. ”Snodde” lite övningar från honom och drog av ett hårt syrkepass kring 60 min precis. Modifierade dock vissa övningar som ni säkert ser. Har aldrig tränat styrka på detta sätt, men direkt efter passet insåg jag vikten av denna metod. Har slagit fast att det blir att köra detta pass en gång i veckan. Testa gärna dessa övningar, för er som är intresserad av klippet: klicka här

BildBildBildBildBild

Annonser

One thought on “Annorlunda styrkepass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s