All in

”Träningslägret” fortsätter att leverera maxpulser och enorma matintag (mat är livet). Idag fick jag även äran att få sällskap av min far som levererade hårdkörning på skateskidorna i 1.30 h. Jag skickade på 2 stycken backintervaller där den första innehöll en ny maxpuls, gött. Med tanke på rubriken: ”All in”, innebär dagen till ära 2 stycken hårda träningspass. Skidor 1.30 h skate med  rejäl tömning uppför den 2 km långa backen, avslutade med 30 min styrka direkt efter. Andra passet blir fartlek på inomhuscykeln vilket innebär kötta.

20131228_112159 20131228_112239

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s