kombipass

Startade dagen med en sväng till Luleå för att slösa pengar på kläder tillsammans med min lillebror. Vi passade på att gå efter ”strandpromenaden” längs Luleå hamn:

20131230_114614

 

Efter dagens stadssväng hade jag mitt träningspass kvar dvs 4×4 min intervaller. Tanken var att hålla igen lite under dessa minuter vilket var svårt emellanåt, var till min stora förvåning ruskigt pigg i benen idag. Efter en sjö av svett på golvet ville en ”skidglad” bror ut och åka skidor, och jag följde så klart med. I slutet av passet så gick det att åka på skare.. i december (?) Så vi förlängde passet genom att åka på stenhårda förhållanden under en stjärnklar himmel – MAGI 🙂

* Modifierade ihop ett MTB-styre på mina föräldrars inomhuscykel, sjukt bra känsla blev det:

20131230_165038

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s