Slut på ”träningslägret”

Idag avslutade jag mitt sista pass under mitt egna träningsläger som har pågått under 2 veckor hemma hos mina föräldrar i Norrbotten – Boden (har haft jullov). Jag har tagit mig igenom varje pass ovanligt lätt och jag är sjukt glad över att inga hinder har uppstått efter vägen såsom sjukdomar eller skador pga det hårda upplägget. Det har varit många skidpass i den fria stilen samt intervaller på inomhuscykeln, 1-2 pass varje dag med en vilodag. Jag flyger till Gävle imorgon för att ta del av verkligheten där jag bla börjar mitt nya jobb på tisdag efter 3.5 års- studier, skön-t 🙂 MEN.. jag kommer att klämma in ett 4 h pass på cykeln antingen lördag eller söndag beroende på tid, ska bli så sjukt roligt att få cykla igen på barmark (!) Efter helgen kör jag en återhämtningsvecka vilket är välbehövligt.

”Träningslägrets” sista pass blev 26×1 min hårda enbensintervaller:

Bild

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s