Indianhopp

Det var ytterst problematiskt att omprogrammera hjärnan för en löptur i regnet direkt efter jobbet. Testade något nytt idag under löppasset då jag slängde in 15 st indianhopp uppför en kortare-brantare-backe, kände mig också som en indian. Riktigt bra spänstträning som jag mot förmodan kommer att lägga in i träningsschemat så småningom. Imorgon efter jobbet ska jag till Stockholm över helgen där cykeln skall tas med, mer om det till helgen 🙂

Image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s