LIDA LOOP

Kom till Sthlm igår kväll med tjejen min för att bo hos hennes syster över helgen.  De bor i Tullinge vilket är väldigt nära till andra deltävlingen av Långloppscupen LIDA LOOP. Ett ypperligt tillfälle till att testa banan för att vara så beredd som möjligt innan komma skall. Men självklart så har det snöat vilket slutade med att cykeln böts ut mot löparskorna, otur (!) Hann dock springa en bit efter banan, vackra vyer med fina singeltrack loopar. Bättre än ingenting iaf 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s