Hektisk vardag

Kom precis hem från ett löppass som där jag sprang en runda som brukar ta max 60 min. Det var dock ett bra tag sedan jag sprang den rundan och missbedömde sträckan helt och hållet samt tiden, den tog närmare 1.40 h. Till råga på allt fick jag punktering halvvägs till jobbet denna morgon som mäter cirka 6.5 km beroende på vilken väg man tar, så det blev även en promenad med cykeln hem sen.

20140114_182645

Jag måste verkligen erkänna att jag är bra ovan på att jobba 100% och träna på denna nivå som jag själv gett mig in på. Har studerat under de 3.5 åren som jag cyklat, och då har det varit ”rena rama drömmen” att träna, dvs många lediga dagar. Det gäller nu att planera in träningspassen så att vardagen flyter på utan några drastiska avvikelser . En stor hjälp är att ha en inomhuscykel som det går snabbt att hoppa upp på efter jobbet för att avverka effektiva träningspass som tex intervaller. Planen är att införskaffa en spinningcykel på torsdag vilket kommer att underlätta mycket, mer om det då 🙂

Lagt om till vintersulor på kärringcykeln:

20140114_195650

Annonser

3 thoughts on “Hektisk vardag

  1. Välkommen till verkligheten då 🙂
    Skaffa 4 barn som numera är i tonåren och ska skjutsas till träning, och det är föräldramöten, matlagning osv osv och försök träna själv som man vill, och du mfl inser genast att det är en totalt omöjlig ekvation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s