Vilket distanspass!

Gårdagens mardrömspass byttes ut till ett solskenspass tillsammans med Johan och Jimmy. Vilken skillnad att cykla med någon annan än att sitta själv och harva på vilket gör en galen efter ett tag. Igår funderade jag på varför jag håller på med denna sport som kräver så mycket tid m.m. och en massa strul med cyklar. Men idag var det som det skall vara, roligt att träna vilket är det viktigaste. Det var dessutom en helt annan kropp idag gentemot igår då bensinen tog slut redan efter 1 h. Gick t om upp redan vid 08 för att fylla på med extra energi, behövde i princip knappt röra provianterna idag under passet – kroppen var riktigt fräsch idag 🙂

Efter 2 h Var Jimmy tvungen att fara hem men jag och Johan cyklade vidare i ungefär 1 h till. Hamnade efter en oplågad väg där det var riktigt tungt att ta sig fram. 3 h fick jag på klockan och avslutar helgen med 7 h distans, viktigt (!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s