Kombinerat styrkepass

I allt jobbande och tränande håller jag på att flytta till andra sidan stan. Det är ett intensivt pusslande för att kunna bocka av dagens bravader/ärenden, hittills flyter det på som det skall. Det underlättar att planera, därför kombinerade jag kvällens flyttande med styrkepasset. Benböj vila 2 min – packa under tiden, magövningar vila 3 min m.m. – packa under tiden, och så har det sett ut sedan jag klev innanför dörren efter jobbet. Det har fungerat förvånansvärt bra. Dock kvarstår det en hel del (men jag hann iaf med min träning).Bild

Har min balansbräda i nya lägenheten så jag fick improvisera med en hylla på skivstången, vilket visade sig vara mycket bättre än den riktiga. Helt slut i ben och rygg efter det 🙂Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s