2×15 min tröskel

Kände mig lite krasslig igår (ont i halsen m.m.) så jag stod över torsdagens intervaller. De fick avverkas idag istället då det visade sig vara ett  falskt alarm, underbart. I vanliga fall brukar jag dra av ett par fyror på torsdagarna. Men träning kräver omväxling ifall man vill nå resultat. Därför blev det 2 st långa trösklar idag som jag aldrig testat på. Det kändes oerhört bra dock!

Det blir flyttning för hela slanten imorgon= styrkepass 🙂

Annorlunda uppladdning:
image

 

Scott-skorna levererar:
image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s