Data & planering

Har i princip blivit helt frisk från förkylningen vilket är otroligt skönt då jag trodde den skulle hålla i sig i minst 2 veckor. Tekniskt sett är det fullt möjligt att träna idag, men jag gör som en vis man en gång sade: ”är du helt frisk från sjukdomen, vila en dag till” – min pappa. Vilket är helt perfekt då jag hinner göra lite förberedelser inför nästa vecka med att programmera in nya intervaller på Garmin-datorn anpassad för inomhuscykeln samt planera rutter till helgen på MTB. Snön är i princip borta här i Gävle så de är nog inte helt omöjligt att jag hinner med en tur efter några sköna stigar.. ljuvligt 🙂

Har en Garmin Edge 800 som jag bokstavligt talat inte hade kunnat leva utan. Tänkte närmaste timmen lägga in olika sorters intervaller på den. Det underlättar väldigt mycket att veta hur långa intervaller man ska köra och vilken puls jag skall ligga i samt att den håller koll på antalet intervaller vilket brukar vara ett stort problem efter för mycket mjölksyra i hjärnan 🙂 Om det är möjligt kanske jag testar att montera över kadensmätaren från landsvägscykeln till inomhuscykeln (kanske).

unnamed unnamed (1)

Imorgon blir det styrka för hela slanten (äntligen):

wpid-20140112_1216022.jpg

Annonser

2 thoughts on “Data & planering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s