Vek ner mig

Eller kanske inte riktigt ”vek ner mig”, jag har i alla fall kört slut på mig.. men inomhus. Var så otroligt trött denna morgon trots att jag vaknade kl 10. Grått och trist väder toppat med dålig motivation eskalerade till fosterställning i soffan. Pulsen gick dock upp till skyhöga höjder då Charlotte Kalla tog silver, underbart (!) 🙂

Jag dräpte dock kroppen med intervaller på inomhuscykeln i form av de klassiska 4×4 min. Enligt wattmätaren på Casall låg jag på cirka 310 watt och en puls på 95%- Garmin puls. Men när jag stod upp drog jag 375 watt rakt igenom de sista 4 min med en betydligt lägre puls. Å andra sidan står jag upp väldigt mycket då jag cyklar. Får väl stå upp och cykla igenom alla delar av Långloppscupen!? 😉

VÅREN verkar ha kommit till Gävle (så klart direkt efter fyrorna):

wpid-20140208_1411232.jpgwpid-20140208_130948.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s