Ökade enbensintervaller

Kände mig pigg och fräsch efter jobbet så jag skruvade upp de säregna enbensintervallerna till 30 st. Lätt matematisk uträkning ger värdet 15 st på vardera ben non- stop, vilket blir rätt tufft. Avslutade med lite ryggövningar på pilatesbollen.

wpid-20140211_1903472.jpgwpid-20140211_181247.jpg

 

Vad hände i OS-sprinten för herrarna??? Det sjukaste jag sett i hela mitt liv gällande längdskidåkning, men ”sprint är sprint”. Teodor startade finalen i ett grillande tempo uppför den första stigningen där Emil Jönsson får släppa pga alldeles för mycket syra sedan de övriga heaten. Sedan ramlade Hellner tillsammans med Norge och Ryssland vilket öppnade ett nytt läge för  Jönsson som verkligen tog den chansen och åkte in som en värdig bronsmedaljör. Frågan är om inte Teodor hade tagit Ola Vigen Hattestad om han inte hade satt sig på rumpan i näst sista kurvan..?

1798824_10151889312356053_268206549_n

unnamed

En TRÖTT Emil Jönsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s