Esi Grips & styrka

Då jag började lite smått med mountainbike vid sidan av landsvägscyklingen förra året insåg jag snabbt vikten av bra handtag. Efter många lästa recensioner så fann jag Esi Grips (tryck på namnet) som bästa alternativet. De var helt underbara med bra fäste samt tar emot många vibrationer vilket är viktigt i stökiga partier. Nu har jag lyckats fixa ett samarbete med Esi vilket känns grymt roligt 🙂
image

Nu blir det styrka i 60 min. Go kväll 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s