Stökigt pass & änglavakt

Lyckades ta mig upp kl 08 denna morgon trots att jag la mig kring 01. Ville hinna tillbaka innan regnet skulle börja under dagen. Hade ett starkt självförtroende då jag känt mig stark senaste perioden pga intervaller m.m. Därför beslöt jag mig för att cykla 3-4 h efter stigar. Men säg den lycka som varar då tekniken var så brutalt dålig idag att jag kände mig som ett barn på stödhjul. Har dock inte cyklat efter stigar på länge, men så här bedrövligt skall det icke gå. Kan bero på att jag hade dubb fram vilket kändes som att manövrera ett lastfartyg då IS- dubbarna greppade underlaget lite  väl bra (skyller på det).
image

Har tydligen en skyddsängel också!? (Hoppas inte mamma läser detta) Nära att demolera mitt ansikte idag eller ännu värre. Tog en kurva lite väl hårt vilket resulterade till att jag flög över styret big time med ansiktet före  mot en vass sten, trodde det skulle bli plastikoperationer resten av åren. Men landade några centimeter ifrån rätt ner i leran. Dock fick nacken en bra smäll, hellre det 🙂

Avtryck i leran från ansiktet till höger:
image

Hade ändå rätt trevligt:
image

Annonser

5 thoughts on “Stökigt pass & änglavakt

  1. Ibland ska man ha tur och det är ju bra att välja de tillfällena när man vurpar…

    Hur ser det ut imorn? Jimmy och jag tänkte köra kl 10. Är du med?

  2. Otroligt tur att du missade stenen. Kunde tagit riktigt illa och både ställt till det för träning och livet. Det är som det är med cyklingen. En fantastisk sport, men så är olyckan framme. Det är bara att hoppas att vi aldrig råkar riktigt illa ut.

  3. Har gjort en nästan exakt likadan landning för några år sen. Får en att tänka lite. Man är riktigt utlämnad om oturen är framme. Usch, varför skrev jag det där…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s