Distans & mega krasch

Jag och Johan möttes upp kl 10 i ett soligt väder – bra start på dagen.  Började arbeta oss ut från stan för att så småningom köra efter grusvägar från Mackmyra Bryggeri (Whiskey). Stannade vid en strand där vi intog lite kolhydrater samtidigt som vi drömde om en kebabpizza samt en stor Cola.

wpid-20140216_1146292.jpg

Efter ny energi trampade vi mot Högbo där vi passade på att köra deras nya sprintbana. Jag såg ett stort hopp längre ner som jag lite oklokt, lite häftig, tyckte jag skulle testa. Efter två provhopp drog jag på och tänkte att detta är lugnt: ”jag och mina barndomskompisar hoppade jämt sådana här hopp för länge sedan”. Kom upp bra i luften med full kontroll, kände mig lite kaxig och vred styret 90 grader och gjorde mig beredd för landningen. Framdäcket i landningen (perfekt)  men backdäcket slog i på platån och jag gjorde fetaste kraschen.. det gjorde ont, precis plockat grus från knät och armbågen. Oavsett om jag hade klarat landningen så hade jag mest troligt ramlat i snön en bit längre ner, kul att tänja gränserna lite. Johan tyckte det var förskräckligt synd att han inte filmade, haha. Hoppade dock upp på cykeln igen och hoppade en gång till. I övrigt en grym runda som slutade på 4 h 🙂

wpid-20140216_122859.jpg

Hoppet…

wpid-20140216_122631.jpg

wpid-20140216_1155142.jpg

20140216_115608~2

Jag på glatt humör innan min faceplant

20140216_141216

Dr. Forsberg

Annonser

2 thoughts on “Distans & mega krasch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s