Kärringcykel m.m.

Tisdagens enbensintervaller utgår pga en mörbultad kropp sedan helgens bravader på hojen. Ingen bra kombo att svetta och töja ut såren. Dock tog jag en omväg hem från jobbet bara för att cykla bort lite syra i benen efter en tuff helg – på kärringcykeln 🙂
image

Hoppas det går att utföra den intervallformen imorgon, kanske. Har däremot fått gratis tid till lite vardagsfix innehållande städ och matlagning.. ”jippie”. Har börjat göra storkok på måndagar eller tisdagar så att det går snabbt att värma maten i mikron efter träningspassen för att få en snabbare återhämtning, lätt och smidigt. Jag kan erkänna att sådana saker inte har prioriterats så mycket på sistone. All min tid går åt till jobb och träning, framförallt då jag är ungkarl och bara har mig ”själv” att tänka på så prioriteras cyklingen som nummer ett (i dagsläget). Det är verkligen mycket tid som läggs ner på denna sport, men det tycker jag den är värd 🙂
image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s