2×15 slask & en laddning ENERVIT

Direkt efter jobbet skulle jag cykla till min sponsor Team Sportia i Gävle för att hämta ut produkter från Enervit som hade anlänt. Tanken var också att köra 2×15 min tröskel på inomhuscykeln efter jobbet. Men när jag ändå skulle upp på kärringcykeln efter jobbet farandes till Team Sportia kunde jag väl lika gärna avverka mina två ”mysiga” trösklar i slasket som anlänt till Gävle!? Det blev världens bästa pass speciellt då jag var tvungen att kämpa för ”kung och fosterland” för att hålla mig kvar på cykeln. Var helt sjöblöt av svett samt slask efteråt. Detta kallar jag ett effektivt och smart pass då jag redan är färdigtränad innan jag är hemma, gött 🙂
image

Gävle/Uppsala

Gävle/Uppsala

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s