Trösklar & skidskola

Jag hade lovat en kompis storasyster (båda från anrika Åland) att lära henne teknik på längdskidor i Högbo på deras konstsnöbana tidigare idag. Hon har bara åkt två gånger innan och jag är mäktad imponerad över hennes framfart i spåret, bra gener det där. Planen var också att köra 2×15 min tröskel på högre watt gentemot de tidigare trösklar jag kört, ville helt enkelt se om tröskeln har förbättrats (och tröskeln har gått upp – bra). De skulle avverkas efter skidorna men insåg att det är lite väl drastiskt att träna på en lördagkväll, så de gjorde jag bort innan vi drog iväg till Högbo vilket i efterhand var ett bra val 🙂 Vi hade mycket tur med vädret då det regnade på vägen dit men det sprack upp då vi var framme och hade en mycket trevlig dag, hur kul som helst. Snart iväg på middag i stan.

Bild

Fixade dit nya remmar på skate stavarna

Bild

Bild

Distans imorgon vilket kommer innebära mycket med mat idag OCH godis

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s