Monster distans

Vi startade redan kl 09 denna morgon för att hinna tillbaka innan den stora OS-matchen i hockeyn (missade dock skidorna). När jag förbi stan/ventrum fick jag så klart punktering pga en glasbit efter Gävlebornas öldrickande under helgen men hade tur då jag agerade som en mekaniker i F1 och kunde byta relativt snabbt utan några komplikationer. Mötte upp grabbarna i Stigslund och såg till mina galda förvåning att ytterligare två stycken tappra krigare ville följa med, roligt(!) Vi körde enbart efter asfaltsvägar idag eftersom att vi mot förmodan hade sett ut som lertroll efter grusvägarna, å andra sidan såg vi ut som det ändå.

Lite efter timmen kom ”landsvägsdjävulen” fram i mig då jag gick upp i spets och höjde tempot lite för mycket då två fick släppa. Inte smart av mig då vi kommit överens om att hålla nere tempot så den tar jag på mig, sorry. När klockan visade lite över 2 h kom vi in i Gävle där vi beslöt oss för att cykla vidare mot Furuvik där Johan efter vägen fick punka vilket gick bra då hans stansade däck hade beslutat sig för att täta efter pumpningen.

Två av grabbarna vek av då vi närmade oss 3 h men jag och Johan ville få ihop 4 h så vi slog följe med Christan (tryck på namn för länk) till Bönan där han bor. Jag och Johan körde så klart en backtävling inne i Bönan vilket inte var så smart eftersom att vi knäckte oss båda. Efter ett depåstopp hos Christian hade vi det oerhört kämpigt att ta oss tillbaka. Sista kilometerna för mig tog way too long. Landade på 4.30 h i relativt hårt tempo och en kebabrulle får bli dagens belöning…. 🙂

image

Solen på G

image

Johan fick punktering

image

Depåstopp hos Christan och än en gång Kommer Johans skönhet med på bild

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s