Lätt styrka & fix

Det blev ett mycket lätt styrkepass idag då jag valde att spara benen till imorgon istället samt att låta såren läka ihop sedan en kraschfylld helg för cirka 2 veckor sedan. Slutar nämligen tidigare imorgon och får därmed dagsljus som belöning, ”kors i taket” vad skönt 🙂 Har precis kommit tillbaka från källaren där jag fixat iordning cykeln inför imorgon samt kläder, vill att allting skall vara klart så att jag bara kan svida om till cykelkäder och sen upp på MTB för att hinna vara ute så länge som möjligt innan mörkret knackar på. Medans ”vanligt” folk skulle passa på att glida på stan eller glida ner i soffan är detta ett ypperligt tillfälle för mig att få till ett effektivt pass utomhus mitt i veckan gentemot helgerna. Plus att det är vår i Gävle där gräsmattorna grönskar och inte en snöfläck så långt ögat kan nå, torra vägar och torrt i skogen gör det möjligt för landsvägscykling och mountainbike i världsklass. Det känns som ett bra val att jag flyttade från Norrbotten till Gävle när jag håller på med denna sport. Tänkte först köra lite stigar i Hemlingby där jag aldrig varit med hojen, teknik först med högre puls och sedan cykla lite distans mot ett nytt ställe där jag ej varit innan (man behöver ofta upptäcka nya träningsplatser för motivationens bästa). Tar med mig en lampa ifall det mörknar så tiden är obestämd i dagsläget – blir bäst så.

20140225_191555~2

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s