3 h – skön pass

Skulle egentligen sluta kl 15 men tog mig friheten att gå halvtimme tidigare vilket resulterade till att jag satt på cykeln kl 15. Cyklade mig ut till Hemlingby och hej å hå vilka bra MTB-spår, riktigt imponerad. Hade det svårt första halvtimmen då tekniken var dålig vilket mina armar inte gillade då de fick mjölksyra. Det släppte tack och lov efter en stund och kom in i ett riktigt bra flow då tekniken började att stämma in, och helt plötsligt försvann syran i armarna och kroppen beslöt sig för att åka riktigt fort. Låg vid tröskeln under 1 h och efter det cyklade jag vidare mot Furuvik och 1 mil efter det (kommer inte ihåg vad stället heter).

Vände efter 2 h och lite senare kom jag in till Bomhus där jag passade på att köra efter ett eljusspår som jag hittade, helt okej. Har dock inga bilder att lägga upp då jag bestämde mig för ett hårt 3 h pass och med en kamera så blir det inte så effektivt, blir en tendens att man stannar till för många gånger och knäpper på olika saker och ting. Riktigt nöjd efter passet då jag hade tid till att blåsa ur kroppen i 3 h mitt i veckan.. nu mat 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s