6×5 min

Testade att köra nya tröskelintervaller idag på 6×5 min och de var riktigt tuffa. Det gäller att variera träningen vilket jag har var riktigt dålig på förra året då jag hamnade i någon sorts bekvämlighetszon och tränade samma sak vecka in och vecka ut, men inte till detta år. Intervallerna gick dessutom över förväntan trots det hårda 3 h passet igår men hade förvisso pangben igår vilket jag så lyckligt hade idag också, sjukt pigg denna träningsvecka trots att jag inte släppt något på träningen.

20140227_162700~2

Imorgon ska jag iväg till Stockholm för att se Avicii vilket kommer bli extraordinärt roligt! 

avicii_insta-copy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s