Lidingöloppet MTB & slutkörd

Anmälde mig igår kväll till Lidingöloppet på MTB 60 km som går av stapeln den 4:e maj vilket kommer bli skoj. Har varit tillsammans med min forna skidklubb Bodens SK samt familjen min och tävlat där när jag var en liten grabb ett par år i rad, dock sprang jag 2 km och mamma och pappa den långa rundan, så det ska bli kul att få komma dit igen – kul att de också har gjort Lidingöloppet för MTB. Tror den banan passar mig väldigt bra då den inte verkar vara så teknisk vilket borde gynna mig med ett par år på landsvägen (kan alltid hoppas) 🙂 Kommer att gå in stenhårt för den tävlingen!

Bild

Ikväll var jag sugen på att köra trött på kroppen vilket inte var så svårt då benen var lite sega. 30 st hårda enbensintervaller följt av 3×15 benböj med skivstången direkt efter, kommer somna gott inatt 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s