Semlor samt nya rekord

Hoppade upp på inomhuscykeln efter jobbet och som i vanlig ordning åt jag min ”intervall-mat” bestående av fett och protein. Jag tycker min kropp fungerar som bäst om jag skippar en massa kolhydrater så som pasta och ris m.m. innan ett kortare men hårt intervallpass. Pratar vi distans pass eller längre tävlingar så är det bäst med en överdos av kolhydrater.

Bild

* Turkisk Yoghurt eller fil
* Russin
* Valnötter
* Solroskärnor
* Kvarg Vanilj

Jag trodde att kvällens 2×15 skulle gå åt skogen men det visade sig vara årets bästa träningspass då jag växlade upp två växlar vilket resulterar till högre watt och därmed nytt rekord. Har å ena sidan varit riktigt stark senaste veckan vilket å andra sidan är lite underligt eftersom att jag inte släppt på träningen än, ska inte klaga i alla fall 🙂

Dagen till ära så är det fettisdag vilket blir ett ypperligt tillfälle till att fira kvällens prestation med 2 st semlor 🙂

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s