Tävlingar och taggtråd

Klart att jag började känna av halsen direkt efter årets bästa träningspass i tisdags.. typiskt.. men sånt är livet. Dock en väldigt underlig förkylning om det nu är en sådan? Riktigt ont precis (känns som att jag har taggtråd i halsen) bredvid halsmandlarna men ingen symptom på snuva, hosta eller allmän dåsighet, någonting ligger bara och retar helt enkelt. Det var väldigt synd då jag känt mig så oerhört stark senaste veckan men å andra sidan är det bara att ta nya tag nästa veckan. Vaknade också upp till ett vansinnigt vackert väder med varma vindar och inte ett moln så långt ögat kan nå, hade verkligen velat sitta på cykeln nu… men det får bli lite andra ärenden att ta tag i 🙂 Haha sjukt hur jag har byggt upp livet kring denna sport, bokstavligt talat komiskt.

Bild

VÅR/SOMMAR

Däremot så anmälde jag mig till Lidingöloppet MTB den 4 maj som jag nämnde tidigare i veckan och såg till min stora glädje att jag startar i första fållan, fantastiskt bra. Det ger extra motovation till att gå in i en hårdare träningsperiod som egentligen skulle ha påbörjats i måndags men får skjuta på den några dagar. Kommer bla att bli längre trösklar ett utökat distanspass mitt i veckan och en vilodag istället för två vilket kommer bli till en hektisk vardag men jag gillar det. Sitter också och kollar på vilka tävlingar jag skall köra men det är mycket fix och trix att få ihop allt, men jag återkommer så småningom då jag vet mer specifikt vilka tävlingar som ska avverkas.

Glöm inte ett av årets stora skidhändelser dvs den klassiska Holmenkollen. Idag kör herrarna 5 milen där det kommer att gå undan:

Bild

Direktsändning från Holmenkollen i Oslo, Norge och herrarnas 50 km klassisk stil, mass-start. Kommentatorer: Jacob Hård och Anders Blomquist.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s