”Stigskådning” & promenad

När jag vaknade upp denna morgon infann sig en riktig abstinens till att få fara ut och cykla. Inte så konstigt eftersom att det är en invand rutin att köra med grabbarna varje söndag, men är man krasslig så blir det svårt. Gjorde heller inte saken bättre då jag såg att de var rekordmånga som hade anslutit sig till dagens träningspass, samtidigt är det underbart att fler cyklister börjar att tina fram 🙂 Från det ena till det andra så har jag lindrat träningsabstinensen med en promenad (det var länge sedan) som å andra sidan hade med cykling att göra, hehe. Vill minnas att det finns ett litet grönområde med fina stigar cirka 800 m ifrån mig så jag knöt på mig skorna för att ta mig en närmare titt på utbudet. Grönområdet ligger precis vid havet som heter T-udden och är ett naturreservat där fågelskådare gillar att vara, hittade ett stort torn där det befann sig 8 stycken personer med kikare och kameror i högsta högg. Medan de fotade och letade efter fåglar fotade jag och letade efter stigar istället vilket de tyckte var lite annorlunda pga deras ansiktsuttryck att döma. Taken med min ”stigskådning” var att hitta en bana som ligger nära mig där jag kan köra snabba intervaller istället för inomhus nu när tävlingarna börjar att närma sig och jag tror att det ger mer att köra utomhus än inne, de ska också kunna tajmas in med dagsljuset då jag slutar kl 16.30 varje dag så det blir att hålla koll på när solen går ner idag.BildBild

Bild

Bild

Passade även på att göra bananpannkakor som har blivit en fluga senaste tiden i hälsovärlden, har dock varit skeptisk men har ändrat mig radikalt efter att ha avnjutit två stycken precis. De var superlätta att tillaga samt klara på nolltid men framförallt väldigt mättande.

Bild

Bananpannkaka
* 2 stycken ägg
* 1 banan
* Vaniljsocker (om man vill)
* Blåbär m.m.
* Keso
Tillagning: mosa bananen till en smet tillsammans med äggen, häll sedan ut smeten i en stekpanna. Servera med valfria tillbehör.

Annonser

2 thoughts on “”Stigskådning” & promenad

  1. På måsberget mitt emot okq8, vid paintballbanan, finns det några tekniska stigar. Kan visa någon dag. Och en kort intervallbacke, sen är det inte långt därifrån till Bomhusbacken. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s