Nytt rekord på fyror

Egentligen skulle jag dragit av ett styrkepass pga halsonten som gick över i förrgår men har någon sorts hatkärlek till intervaller så kunde inte hålla mig. Det blev de klassiska 4×4 min och det gick så bra i afton att jag ville testa om jag har förbättrats så jag krämade ur kroppen ”så här lite skönt”. De två första var relativt jobbiga då jag låg kring 380 watt, men blev starkare då maskineriet började gå på högvarv och kunde leverera strax över 400 watt – knöt näven med ett leende på läpparna 🙂

image

Observera att detta är watt från min inomhuscykel av märket Casall med en inbyggd wattmätare. Har testat ”riktiga” wattmätare och kunde då inte märka någon skillnad, å andra sidan kan den visa extraordinärt fel, jag vet inte och lägger inte så står vikt på det 🙂

Annonser

One thought on “Nytt rekord på fyror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s