Race & nattpass

Hade en fullspäckad dag igår innehållande diverse äventyr vilket ledde till att jag var färdig kl 22.30. Styrkepass stod på schemat och den kändes alldeles för viktig för att inte avverkas, så jag ruskade av lite trötthet och blev färdig 23.30. Kan erkänna att det var lite mysigt att träna så sent in på kvällen och inga problem att somna efter ett hårt styrkepass kan jag lova. Benen var dock helt döda denna morgon..

Race

Då jag slutade tidigare idag så hade jag bestämt mig för att köra 5 varv runt banan jag fann förra helgen som ligger cirka 800 m från där jag bor. Benen var fortfarande slitna sen igår så det gick inte som förväntat. Men jag blev trött iaf, riktigt, riktigt trött. 

image

Distans lördag och söndag så nu blir det mat för hela slanten 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s