Uppdraget misslyckat

Som jag nämnde i föregående inlägg så skulle jag köra hårt i cirka 3 h. Ett träningspass som jag brukade köra innan tävlingarna på landsvägen drog igång förut (de är väldigt tunga). Hade en stark känsla att det inte skulle vara några problem att ta sig igenom passet efter två veckor med genombrott men ack så fel jag hade. Redan efter 45 jobbiga minuter sa benen tack och hej med ett leende på läpparna. Hur mycket jag än bad och önskade att de skulle vakna till liv så var det ett omöjligt uppdrag, fyllda med mjölksyra. Antar att det måste vara sen racet igår.. hade icket förväntat mig detta.. motionär idag. Lyckades i alla fall kriga på kring tröskeln i 1.45 h sen blev det  återhämtning sista kvarten.

Det blir inte många knop idag om jag ska orka morgondagens bravader.  Hoppas på lika stor uppslutning som det var förra söndagen,  missade dock den. Trevlig lördag 🙂

image

image

Återhämtning när den är som bäst

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s