Grymt bra pass

Efter någon minut tyckte Johan och Jimmy att vi skulle köra stigar istället för distans efter grus- och asfaltsvägar. Var lite skeptisk då jag satt på vintercykeln (en skit cykel som inte hör hemma i skog och bök) men tänkte det kunde bli en fin teknikträning. Det gick förvånansvärt bra att ta sig fram och kunde känna en stor förbättring på tekniken vilket är en underbar känsla. Vi körde i princip bara efter stigar och de var helt fantastiska med start från Skidstavallen mot Bönan med havet i horisonten.

Ska bli skönt med vila imorgon efter en stentuffa vecka. Trodde jag skulle få det kämpigt idag men benen var helt okej samt ryggen.  Längtar till nästa vecka då min Scott anländer till Team Sportia här i Gävle.

image

image

image

Jimmy stylar lite

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s