Typiskt..

Var så nöjd i söndags efter att den hårda veckan var avslutad då jag även fick avsluta sista passet med relativt fräscha ben samt en förbättring gällande tekniken. Därför var jag värd en liten siesta efter 4 h på sadeln under söndagen och till min stora förvåning då jag vaknade upp kände jag av ett icke så välkomnande halsont (igen) och det håller tyvärr i sig än. Sjuk tre gånger på 3 månader är inte OK då det förstör mycket träning samt planering, men å andra sidan så kunde det varit värre.. Har heller inte någon panik då jag fått en extremt bra höst som grund men däremot kanske jag inte är i den formen som jag vill vara i under de första tävlingarna, men man kan inte få allt här i världen 🙂

Har dock köpt en bil idag: Volvo S40 vilket är helt underbart då det kommer att göra mitt liv betydligt lättare (!!) Nu kan jag ta mig till alla tävlingar som jag är intresserade av samt andra viktiga ärenden.

Dessutom har jag lite roliga grejer på gång till helgen, mer om det då.

Bild

Fira bilköpet med en semla

Annonser

2 thoughts on “Typiskt..

  1. Du får säga till om vi kör för hårt med dig så att inte din kropp klarar av det ; )

    Kollade lite på Keps cup. 29:e var det i Vallentuna och började kl 10. Så jag tycker vi kör (om det inte är snö då skippar jag)

    • Haha precis, tycker det är för få fikastopp 😉

      Det låter hur bra som helst det! Dock är det lite osäkert då cykeln ej dykt upp än, skulle mest troligt komma nästa vecka (hoppas JAG). Vi hörs av 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s