Lånecykel Scott

Min tävlingscykel har ej dykt upp än och jag börjar snart att klättra efter väggarna. Planen var att köra första tävlingen redan nästa helg i Vallentuna: Keps Cup, men utan cykel blir det svårt. Har dock fått en lånecykel av Team Sportia genom Scott som jag hämtade upp idag efter jobbet. Så sjukt fin Scott 27.5″ som jag längtar att testa, känns ungefär som att någon ställer en godisskål framför ögonen och säger att man inte får ta en bit på 10 h. Den är dock avsedd för lördagen då jag ska göra en spännande sak, mer om det då 🙂

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s