Fotografering & test av 27.5″

Jag fick ett intressant mejl tidigare i veckan från en  man vid namn Niclas Ström som frågade ödmjukt ifall jag ville ställa upp och bli fotograferad i skogen på en Mtb, vilket var en bra tajming då jag vill ha en ny bild till min sida m.m. Han var ute efter en duglig cyklist och hade vägarna förbi Gävle så självklart ställde jag upp (kul att han hittade mig genom min sida, bra att jag startade den). Niclas Lever på fotograderingen och brukar bla vara fotograf åt Runners World, så erfarenhet har han vilket man märkte – proffsig www.niclasstrom.se. Team Sporta fixade kläder åt mig samt en lånecykel från Scott vilket bara gjorde saken ännu roligare 🙂

Bild

Test 27.5″

Började som sagt med mountainbike förra året så har väl direkt ingen stor erfarenhet av olika dimensioner på hjul osv men J*VLAR vilken skillnad det var mot förra årets 26″ som jag skuttade runt på. Okej visst det kan bero på att jag känner denna avsevärda skillnad pga att jag suttit på min otympliga vintercykel hela vintern som även har använts efter stigar senaste helgerna, men jag tyckte mig känna en stor skillnad gentemot 26″ då hjulen svalde ojämnheterna betydligt lättare.. jag flög i alla fall fram.. det var skitroligt. Så det blir spännande med min 29″ som jag hoppas kommer till veckan.

Mitt halsont försvann då jag vaknade upp denna morgon så förhoppningsvis ska jag testa Scott 27.5″ mer imorgon. Trevlig helg 🙂

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s