Vilket åk!

Egentligen vore det bäst att vila idag efter en veckas halsont och det var med nöd och näppe att jag kunde ta mig ut igår på cykeln och fotograferas då det fanns indikationer till virus i kroppen. MEN ibland gör man helt enkelt inte som man skall göra och det var ett alldeles för fint väder idag för att sitta inne och uggla, så jag bestämde mig för att testa 27.5 rejält i Hemlingby, och shit vad roligt det var. Kände mig som 15 år då jag fick min första moped, okej 14 år om jag ska vara ärlig, för det var så otroligt roligt att köra efter riktigt fina stigar med en schyst cykel. Jag fann en sträcka där jag körde med 26″ för 3 veckor sedan där det finns ett parti med en större sten samt en drop efter det med ett hål och där höll jag i princip på att flyga över styret varje gång, men med större dimension på hjulet så behövde jag aldrig tänka på att cykeln skulle ha tendens till att slå över idag, det flöt som på. Planen var MAX 1 h i lugnt tempo men det blev 2.30 h istället, så jag hoppas nu att det inte blir ett bakslag på förkylningen (peppar, peppar ta i trä).

Bild

Bra tugg efter passet

Bild

Bild

Hittade ett bra ställa att tvätta av cykeln, precis utanför dörren

 

Annonser

One thought on “Vilket åk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s