Bilder m.m.

Igår under kvällen fick jag två bilder från fotografen Niclas Ström och de blev riktigt bra och det känns väldigt skönt att kunna pryda sidan med en fräsch bild. Gå gärna in på hans sida för att kika på andra bilder samt att jag finns med i ett blogginlägg där: Niclas Ström.

Bild

 

Igår blev det distans samt teknikträning och min kropp fungerade förvånansvärt bra efter förkylningen plus att vi hade med en kille vid namn Jesse som levererade fram riktigt bra stigar. Jag ska försöka komponera ihop ett litet ”komma-i form-snabbt-schema” ikväll inför säsongens först tävling nästa helg – KEPS CUP i Vallentuna. Å andra sidan så kommer jag inte vara i form då jag först och främst inte tänkt att börja tävla så tidigt, men jag tycker det ska bli roligt att bara få känna tävlingskänslan och nervositeten igen 🙂

Annonser

3 thoughts on “Bilder m.m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s